Resultats de la cerca frase exacta: 20

Diccionaris terminològics  | Alimentació. Gastronomia
1. napar
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Recobrir completament i uniformement un menjar amb una capa de salsa o de crema. [...]
2. glaça
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Capa brillant i llisa, preparada amb sucre i clara d'ou, amb què es cobreixen alguns pastissos. [...]
3. arrebossar
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Cobrir un aliment d'una capa d'ou batut i farina o farina de galeta abans de fregir-lo. [...]
4. glaçar
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Cobrir un pastís, generalment de petites dimensions, amb una capa brillant i llisa, preparada amb sucre i clara d'ou. [...]
5. cupcake [en]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Pastís rodó individual, de vegades farcit, que es cobreix per la part superior amb una capa dolça, generalment de sucre i clara d'ou, fondant o crema de mantega, i es decora sovint amb motius comestibles, originari de la pastisseria anglosaxona. [...]
6. confit de gelea
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Gelea envoltada d'una capa endurida de sucre fi de color. [...]
7. florir-se
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Cobrir-se, un aliment, d'una capa de floridura que el malmet. [...]
8. enrossir
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Coure un aliment fins que la seva capa superficial agafi un color ros. [...]
9. napar
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Recobrir completament i uniformement un menjar amb una capa de salsa o de crema. [...]
10. fruita gebrada
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Fruita, confitada o amb licor, coberta amb una capa brillant i dura de sucre cuit. [...]
Pàgines  1 / 2 
Pàgina  1  2  Següent >>